Mi-s Baiatul de la Tara 11 OCTOMBRIE 2012 ONLINE
Mi-s Baiatul de la Tara online, Mi-s Baiatul de la Tara live, Mi-s Baiatul de la Tara video, Mi-s Baiatul de la Tara 11 OCTOMBRIE 2012 reluare, Mi-s Baiatul de la Tara 11 OCTOMBRIE 2012 video, Mi-s Baiatul de la Tara 11.10.2012 online video, Mi-s Baiatul de la Tara reluare, Mi-s Baiatul de la Tara 11 OCTOMBRIE video online.
Maria Cîrneci, Alina Crişan, Dana Săvuică, Anda Adam, Connect-R şi Cornel Păsat pornesc în căutarea celor mai vânjosi, harnici şi dezgheţaţi băieţi de la ţară.
În prima zi, vedetele iau la picior uliţele în căutarea de băieţi dornici de afirmare, iar apoi îi invită la preselecţie.
La finalul zilei, vedetele trebuie să selecteze numai şase băieţi, pe care îi supun a doua zi la diverse probe, întrebări şi teste. Printre acestea se numără probele agricole, de rezistenţă fizică, de aptitudini artistice şi talente, de la dans popular şi modern până la defilări şi şedinţe foto.
Flăcăii trebuie să arate vedetelor cât sunt de dezgheţaţi şi prin probe ce ţin de farmecul lor, de capacitatea lor de comunicare.
La finalul celei de a doua zile, în fiecare sat se organizează o finală locală în care fiecare vedetă îl alege pe cel mai mândru, mai arătos şi mai priceput băiat din sat.

Trimiteți un comentariu

 
Top